Huwelijk

Jullie gaan trouwen? Geweldig, proficiat! Het organiseren van jullie grote dag kan beginnen!

Trouwen is heel bijzonder en intiem, een dag vol grote momenten en emoties. Als huwelijksfotograaf tracht ik op journalistieke wijze deze momenten zo eerlijk, puur en fris mogelijk vast te leggen.

Hoewel ik de hele dag aanwezig ben, werk ik voornamelijk discreet. Toch, tijdens de familie- en andere groepsfoto's weet ik steeds mensen warm te krijgen voor een ludieke foto.

Ik werk steeds met twee camera's voorzien van de allerbeste (prime) lenzen. Niet alleen zijn deze lenzen creatief, ze zorgen ook voor superieure kleuren, contrast en scherpte. Het werken met twee camera's is bovendien veilig!

Ook hecht ik veel belang aan een fijne samenwerking,  dat het klikt tussen ons maakt het allemaal nog geweldiger. 

Willen jullie meer weten of enkele trouwalbums inkijken? Jullie zijn steeds welkom (op afspraak) voor een vrijblijvende kennismaking. Neem gerust eens een kijkje op mijn PORTFOLIO of m'n  BLOG

Meteen een vrijblijvende afspraak regelen? Dat kan via 'CONTACT' 

TROUWREPORTAGE   (Vanaf 1350€)

  • Jullie huwelijksreportage vanaf de voorbereidende momenten, het opmaken van de bruid, familiefoto's, ceremonie gemeentehuis, kerk & de bruidsfoto’s. ( 8 uur fotografie )
  • Alle foto's van jullie trouwdag in hoge resolutie en zonder watermerk, geleverd op een USB-stick  in een mooie verpakking.
  • Een boekje met de topmomenten van de dag, (foto's gekozen door de fotograaf, formaat 15/15 Andere opties voor een trouwalbum, zie onderaan)
  • Een slideshow, afspeelbaar op pc, Tv, ...
  • Een online gallery (beschermd met paswoord) om te delen met familie en vrienden.

HET TROUWALBUM: Uiteraard maak ik ook trouwalbums. Hierin hebben jullie helemaal de keuze, Een trouwalbum start vanaf 300€, ook zijn kleinere kopijen van dit album mogelijk om bv. ouders en getuigen te bedanken.

VERLOVINGSREPORTAGE: (225€) Wat ik héél graag doe als voorbereiding is een verlovingsreportage. De perfecte oefening en we leren elkaar weer beter kennen vóór de grote dag. Het zal het ijs breken en jullie houden er geweldige foto's aan over. Ideaal voor het ontwerpen van jullie uitnodigingen, inkleden van misboekjes, menukaartjes, gastenboek, ...